Featured Post 2

Lista mea de bloguri

Blogger news

Blogger templates

About

Blogroll

Drept in tintă. Un produs Blogger.

miercuri, 21 noiembrie 2012

Imediat după premieră de gală de vinerea aceasta, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca într-un turneu în orașele Iași, Bacău și Brăila. Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Dana Rogoz și micuța Patricia Poslușnic vor veni în întâmpinarea fanilor, alături de regizorul Jesus Del Cerro, în cinematografele din Iași și Bacău pe 24 noiembrie, urmând ca pe 25 noiembrie să ajungă la Brăila.


Echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie se va întâlni cu publicul şi presa sâmbătă, 24 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, la Cinema City din Iaşi, urmând ca întâlnirea cu spectatorii şi jurnaliştii băcăuani să aibă loc în aceeaşi zi, de această dată cu începere de la ora 19.00. Ziua de 25 noiembrie le este dedicată în exclusivitate spectatorilor din Brăila care se vor bucura de prezenţa echipei cu începere de la ora 17.00, în incinta cinematografului Cinema City.

În regia lui Jesus del Cerro și produs de Alma Bacula, comedia ”Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie” mizează pe o distribuție de excepție: Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim și Mirela Oprișor. Surpriza extrem de plăcută a acestei noi comedii româneşti o reprezintă tinerii actori care dau naştere unor personaje de-a dreptul savuroase: Patricia Posluşnic, David Petcu, Dennis Christian Caracaș, Mario Săvescu și Maria Croitoru care promit încă de pe acum o carieră de succes în cinematografie.

În Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie, Vlad (Dragos Bucur) este un poliţist care în timpul liber se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaşte pe Ema (Patricia Posluşnic), aşa că reacţionează imediat atunci când află că a dispărut şi pleacă în căutarea ei. Fetiţa, sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, afla că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de către un adult. Pentru că în Ioana (Andreea Marin Bănică) - directoarea instituţiei în care se afla, nu avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia din biroul directoarei. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin, dar şi al lui Vlad, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de „familie", unul pe care niciodată nu îl anticipase.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Site search