Featured Post 2

Lista mea de bloguri

Blogger news

Blogger templates

About

Blogroll

Drept in tintă. Un produs Blogger.

marți, 20 noiembrie 2012

Ultimul model de la Bentley, denumit Bentley Mulsanne Executive Interior Concept, este visul oricarui om de afaceri. Automobilul de lux are incorporate trei televizoare, retea de Wi-Fi, doua iPad-uri si o tastatura care se poate transforma in masuta, relateaza ABC News. 
In total, masina vine echipata cu nu mai putin de sase ecrane, care ajuta soferii sa fie tot timpul conectatii la pulsul lumii, chiar in timp ce sunt la volan.

Televizorul HD cu diagonala de 15,6 inci are in spate atat “un procesor de bord, cat si un computer Apple, special proiectat pentru a incapea in torpedou”, dupa cum apare specificat in brosura promotionala.

Acesta este situat in partea din fata a masinii, in timp ce alte doua televizoare mai mici sunt incastrate in tetiere. Cotiera vine cu un telefon atasat iar iPod-ul de pe consola centrala poate fi folosit pentru muzica, dar si pentru controlul intregului sistem media.


Mulsanne, un adevarat birou pe patru roti, a fost ultima data expus la salonul auto din Frankfurt. Bentley nu a anuntat inca un pret oficial, dar modelul anterior de Mulsanne costa 325.000 de dolari.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Site search